Κανόνες ασφαλείας κατά του Covid 19

Βρισκόμαστε σε μια νέα κανονικότητα και προσαρμοζόμαστε με μέτρα  προστασίας κατά της πανδημίας Covid 19.

Η πανδημία του  κορονοϊού παγκοσμίως είναι σε έξαρση κι αυτό μας κάνει ακόμα πιο υπεύθυνους και  πιο προσεκτικούς σε ότι αφορά την προστασία του πολυτιμότερου αγαθού την υγεία των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών μας.

Η SKG Transfers ενημερώνεται από τις αρμόδιες Αρχές και λαμβάνει όλα τα προληπτικά  μέτρα προστασίας που αφορούν τον Covid 19.

Ενέργειες

Καθαρισμός των αυτοκινήτων μας με απολυμαντικά προϊόντα πριν και μετά την χρήση τους.

Οι άνθρωποι της SKG Transfers είναι ενημερωμένοι για τα μέτρα πρόληψης και προστασίας με βάσει τις οδηγίες του ΕΟΔΥ κατά του κορονοϊού σε όλα τα στάδια της συνεργασίας μας .

Τα γραφεία μας και ο αυτοκινούμενος στόλος μας είναι εξοπλισμένα με αντισηπτικά και μάσκες και είναι διαθέσιμα στους εργαζόμενους, τους πελάτες και στους συνεργάτες μας .

Πρωτόκολλο εφαρμογής σε περίπτωση κρούσματος εργαζόμενου ή πελάτη.

Άμεσα ενεργοποιείται η διαδικασία απολύμανσης αυτοκίνητου και ο ιατρικός έλεγχος όλων των εργαζομένων που συμμετείχαν.

Ακολουθούμε αποκλειστικά τις  οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Διαδικασίες  που προσαρμόζονται λόγω εκτάκτων μέτρων

Υπάρχει  περιορισμός στον αριθμό των επιβατών των οχημάτων  στην Ελλάδα 

  • Για οχήματα έως 5 θέσεων, ισχύει ο περιορισμός των 3 επιβατών στο σύνολο (οδηγός και 2 συνεπιβάτες)
  • Για οχήματα με 8 ή 9 θέσεις, ισχύει ο περιορισμός των 4 επιβατών στο σύνολο (οδηγός και 3 συνεπιβάτες)

Εξαιρούνται ΜΟΝΟ οικογένειες με παιδιά που μπορούν να μεταφερθούν καλύπτοντας τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό θέσεων του εκάστοτε οχήματος. Σε περίπτωση ελέγχου όλα τα ενήλικα μέλη, παρουσιάζουν επίσημα έγγραφα πιστοποίησης (Αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο)

Κατά την διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού τα ταξιδιωτικά μέτρα που επιβάλλει η Ελληνική Κυβέρνηση, μεταβάλλονται και προσαρμοζόμαστε άμεσα  για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο χωρίς οδηγό της SKG Transfers.

Σε περίπτωση που κατά την διάρκεια της ενοικίασης αυτοκίνητου διαπιστωθεί ότι ο συμβαλλόμενος ή οι επιβάτες του οχήματος βρεθούν θετικοί στον  κορονοϊό, παρακαλούμε άμεσα να επικοινωνήσετε μαζί μας .Ενώ θα πρέπει να μην χρησιμοποιήσετε το όχημα και τα κλειδιά του. Θα παραλάβουμε το αυτοκίνητο με τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που αποκλειστεί μια περιοχή.

Κοινός στόχος όλων μας είναι να είμαστε ασφαλείς!

Skip to content