Οι υπηρεσίες μας

Υπηρεσίες Μεταφοράς από και προς Αεροδρόμιο και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Η SKG Transfers προσφέρει την έγκαιρη μετακίνηση σας από και προς το Διεθνή Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης Μακεδονία(SKG), το λιμάνι και τους σταθμούς τρένων και λεωφορείων.

Εταιρική Εξυπηρέτηση

Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά των στελεχών, συνεργατών και των εργαζόμενών σας με ασφάλεια και διακριτικότητα. Ένας προσωπικός οδηγός για κάθε ανάγκη της επιχείρησής σας στον χρόνο που επιθυμείτε.

Εκδρομές – Ιδιωτικές Περιηγήσεις

Οργανώστε την εκδρομή σας, σε οποιοδήποτε προορισμό και εμπιστευτείτε μας την μεταφορά! Αναλαμβάνουμε μεταφορές αθλητικών ομάδων καθώς και μεταφορές σε χιονοδρομικά κέντρα (με δυνατότητα μεταφοράς εξοπλισμού)

Νυχτερινή Διασκέδαση

Η νυχτερινή ζωή της πόλης μας σας προσκαλεί στην διασκέδαση. Εμείς αναλαμβάνουμε,  την μετακίνησή σας για να την απολαύστε χωρίς το  περιττό άγχος του πάρκινγκ, της μεταφοράς & της ασφάλειας σας. Διασκεδάστε και εμπιστευτείτε την SKG Transfers.

Γάμοι – Κοινωνικές εκδηλώσεις

Στις σημαντικές στιγμές της ζωής σας επιλέξτε τα οχήματά μας για τις μετακινήσεις σας. Απολαύστε την άνεση και την πολυτέλεια για εσάς ή τους καλεσμένους σας.
Η SKG Transfers αναλαμβάνει την  μετακίνηση σας καθώς και τον στολισμό του οχήματος αν το επιθυμείτε.

Ενοικίαση Αυτοκινήτων

Με την υπηρεσία economy μπορείτε να ενοικιάσετε αυτοκίνητο πόλης, χωρίς οδηγό, με χρέωση ανά ημέρα, κάνοντας την κράτησή σας εδώ!

* Απαραίτητη προϋπόθεση ο οδηγός να έχει κλείσει το 23ο έτος.

Μεταφορά ασυνόδευτων δεμάτων

Αναλαμβάνουμε την αυθημερόν μεταφορά ασυνόδευτων πακέτων ή δεμάτων με ασφάλεια αξιοπιστία και συνέπεια. Παραλαμβάνουμε το ασυνόδευτο δέμα σας και κατόπιν οδηγιών, το παραδίδουμε μόνο στο άτομο ή στον χώρο που θα μας υποδείξετε.

Πραγματοποιήστε την κράτηση σας online

Skip to content