Συχνές ερωτήσεις

Ποιές επιλογές πληρωμής είναι διαθέσιμες;

Μέσω τραπεζικού συστήματος (τραπεζική κατάθεση, paypal, e-banking) είτε απευθείας στον οδηγό (μετρητά, χρωστική/πιστωτική/προπληρωμένη κάρτα).

Δεν έχω λάβει το e-mail επιβεβαίωσής μου.

Ορισμένα e-mail ενδέχεται να μην ληφθούν λόγω φίλτρων anti-spam. Ελέγξτε τον φάκελο ανεπιθύμητων μηνυμάτων προτού επικοινωνήσετε μας.

Πώς θα βρούμε τον οδηγό μας;

Μόλις ολοκληρώσετε την κράτησή σας, θα λάβετε ένα κουπόνι με πλήρεις οδηγίες για το που θα συναντήσετε τον οδηγό σας, σε περίπτωση που εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα με την εύρεση του μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί του στους τηλεφωνικούς αριθμούς που θα αναγράφονται στο κουπόνι κράτησης.

Εάν η πτήση μας καθυστερήσει, θα μας περιμένει ο οδηγός;

Ο χρόνος αναμονής στο αεροδρόμιο είναι έως και 2 ώρες από τον αρχικό προγραμματισμένο χρόνο άφιξης και 45 λεπτών μετά την προσγείωση της πτήσης. Για καθυστερήσεις άνω παραπάνω χρονικών διαστημάτων, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας ενημερώσουμε σχετικά. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας συνιστούμε να συμπληρώσετε το αριθμό της πτήσης στο ειδικο πεδίο κατά την διαδικασία κράτησης!

Ποια είναι η πολιτική αποσκευών για μεταφορές;

Κάθε επιβάτης μπορεί να μεταφέρει μία αποσκευή με μέγιστο βάρος 20 κιλά (μέγιστο συνδυασμένο μέγεθος 158 εκατοστά) και μία χειραποσκευή με μέγιστο βάρος 5 κιλά (μέγιστες διαστάσεις 45 εκατοστά x 35 εκατοστά x 20 εκατοστά). Παιδικά καρότσια συνιστάται να είναι πλήρως αναδιπλούμενα και λογίζονται ως αποσκευή.

Ταξιδεύουμε με άτομο με ειδικές ανάγκες και έχει αναπηρικό καροτσάκι, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την υπηρεσία μεταφοράς;

Το μίνι βαν μας έχει αρκετό χώρο για να μεταφέρει ένα αναπηρικό καροτσάκι. Αυτή η υπηρεσία προορίζεται για επιβάτες μειωμένης κινητικότητας καθως απαιτείται κάποια κινητικότητα από το άτομο για να εισέλθει και να βγει από το όχημα.

Ταξιδεύουμε με κατοικιδιο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την υπηρεσία μεταφοράς;

Τα κατοικίδια είναι αποκλειστική ευθύνη του ιδιοκτήτη τους και πρέπει, να ταξιδεύουν σε εγκεκριμένο κιβώτιο/κλουβί. Η μεταφορά κατοικίδιων εξαρτάται από την έγκριση μας και επιβάλλεται επιπλέον χρέωση €10. Κατά τη διαδικασία κράτησης πρέπει να μας γνωστοποιήσετε ότι ταξιδεύετε με το ζωάκι σας.

Ταξιδεύουμε οικογενειακώς, παρέχετε παιδικά καθίσματα;

Σας συνιστούμε να φέρετε μαζί σας το παιδικό σύστημα συγκράτησης με το οποίο είστε πιο εξοικειωμένοι. Εάν δεν επιθυμείτε να ταξιδέψετε με το δικό σας σύστημα συγκράτησης παιδιών, μπορείτε να ζητήσετε ένα κατά τη διαδικασία κράτησης. Παρέχονται δωρεάν.

Θέλω να αλλάξω την κράτησή μου. Τι πρέπει να κάνω;

Η δυνατότητα για αλλαγή χωρίς χρέωση είναι δυνατή έως και 48 ώρες πριν την έναρξη της υπηρεσίας. Μετά το πέρας το 48 ωρών, η αλλαγή σχετίζεται με την διαθεσιμότητα και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για αυτήν. Όλες οι αλλαγές γίνονται εγγράφως στο email bookings@skgtransfers.

Θέλω να ακυρώσω την κράτησή μου. Τι πρέπει να κάνω;

Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την κράτηση σας, επιστροφή χρημάτων γίνεται εφόσον μας έχετε ενημερώσει εγγράφως στο email bookings@skgtransfers.gr μέχρι και 48 ώρες πριν την έναρξη της ταξιδιωτικής υπηρεσίας σας. Πέραν των 48 ωρών δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων.

Επιτρέπεται το κάπνισμα;

Το κάπνισμα και η κατανάλωση φαγητού ή σνακ απαγορεύεται σε όλα μας τα οχήματα.

Ξέχασα ένα προσωπικό μου αντικείμενο στο όχημα. Πως μπορώ να το ανακτήσω;

Τα οχήματα μας καθαρίζονται αμέσως μετά το πέρας κάθε μεταφοράς, αν βρεθεί το απολεσθέν αντικείμενο θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να κανονίσουμε την επιστροφή του.

Θα χρειαστώ τιμολόγιο για να δηλώσω το κόστος της μεταφοράς ως δαπάνη της επιχείρησης μου

Παρακαλούμε να μας στείλετε τα στοιχεία της επιχείρησης σας στο email info@skgtransfers.gr και θα λάβετε το παραστατικό ηλεκτρονικά. Για χρεώσεις άνω των 500€ είναι απαραίτητη η πληρωμή μέσω τραπεζικού συστήματος.

Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την φόρμα κράτησης για την μεταφορά που ενδιαφέρομαι, μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας για μια προσφορά/τιμή;

Βεβαίως, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του live chat του site μας, στα τηλεφωνά και στο email μας για οποιαδήποτε υπηρεσία μεταφοράς σας ενδιαφέρει.

Skip to content